Kozijnen spuiten

Wilt u uw kozijnen laten spuiten bij ons in de spuitcabine of wilt u dat wij uw kozijnen op locatie komen spuiten? beide is namelijk mogelijk bij ons. Wij kunnen de kozijnen en eventueel deuren op komen halen en weer terug terug brengen. U kunt de kozijnen en deuren ook zelf bij ons brengen.

graco kozijnen spuiten

Lak verf spuiten is tegenwoordig heel populair, het is echt vergeleken bij traditioneel schilderwerk dan ook veel mooier. De glansgraad is hoger vanwege de dekking van de verf en er zijn geen rol of kwast strepen meer.

kozijnen spuiten

Wij staan klaar om binnen en buiten het spuitwerk voor u onder handen te nemen. Daar knapt uw pand zichtbaar van op! Paintspray is al jaren een begrip in Zuid Holland en staat garant voor duurzaam spuitwerk. We beschikken over uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van latex– en lakspuiten, schilderwerken en behangwerkzaamheden. Daarom kunnen wij uw wensen optimaal vertalen naar concrete ideeën en oplossingen. We zorgen zo voor een optimale oplevering.

Wat doet Paintspray voor u?

U kunt bij ons rekenen op snelle, goede communicatie, van offerte tot oplevering, tijdens alle projecten. We werken voor zowel particulieren en zakelijke opdrachtgevers. Als het gaat om een grotere opdrachten, waarbij verschillende bedrijven betrokken zijn, plannen we de werkzaamheden in overleg. Want goede communicatie en samenwerking leiden tot een hoogwaardig opleveringsniveau voor de opdrachtgevers.

Kwaliteit verf voor kozijnen spuiten?

Alle spuitverf die wij gebruiken is van absolute top kwaliteit, zoals bijv Sikkens, Sps en Boonstoppel.

Laag BTW tarief?

Is uw woning ouder dan 2 jaar dan kunt u voor bepaalde werkzaamheden in aanmerking komen voor 9% BTW ipv de gebruikelijke 21% BTW. Vraag naar de voorwaarden

Wilt u meer informatie over kozijnen spuiten?

Neem hieronder contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor uw kozijnen te spuiten.