Muurverf rollen of spuiten?

Als het om schilderen gaat, hoef je niet alleen een kwast op te pakken. Er zijn zoveel methoden waaruit je kunt kiezen, een simpele taak als het schilderen van je muren kan hoofdpijn veroorzaken! Als je van efficiëntie, snelheid en een mooie egale afwerking houdt, zijn je twee beste keuzes waarschijnlijk verf spuiten of rollen. Dus welke moet je kiezen? Lees verder om erachter te komen!

Verf spuiten

Je kunt binnenmuren spuiten als je van snelheid houdt, maar ook buitenshuis. U kunt sommige klussen veel sneller uitvoeren dan andere beschikbare methoden door een verfspuit te gebruiken. In veel gevallen is het meer geschikt voor binnenschilderwerk, omdat je overal verf kunt krijgen! Ideaal voor in je garage of een grote buitenmuur als je die snel en professioneel wilt afwerken. Het enige waar je voorzichtig mee moet zijn als je aan het spuiten bent, is te veel spuiten en verf verspillen.

Met een sproeier zoals de Graco HVLP TurboForce 7.0 kunt u echter een meer gecontroleerde, fijne afwerking bereiken met uw toepassing op kleinere klussen, zelfs binnenshuis. Het is perfect voor kleinere versieringen, trappen, hekken en andere details! Als het om spuitverf gaat, moet u nadenken over wat het is uw schilderij. U kunt dit bijvoorbeeld gebruiken op binnendeuren, waar u met een roller gewoon niet de professionele afwerking krijgt die u nodig heeft.

U kunt zelfs items zoals deuren en dergelijke naar buiten nemen en ze in een grote open omgeving spuiten!

Rollen van latex

Veel schilders zullen blijven rollen als het om buitenshuis gaat, omdat het je een betere controle geeft over de verfstroom. U hoeft zich geen zorgen te maken dat verfspray op de verkeerde plaatsen terechtkomt. Als je een binnenkamer aan het inrichten bent, zou je moeten overwegen om een ​​goede roller set te kopen. De algemene verf applicatie set is fantastisch om ervoor te zorgen dat je de basis hebt voor elke schilderklus. Misschien moet je gewoon een snelle klus klaren of een hele kamer schilderen. Hoe dan ook, deze kit heeft alles wat je nodig hebt om te bereiken wat je nodig hebt als het gaat om het aanbrengen van een roller. In de kit krijg je een rolframe, een bak en twee medium-pool hoezen. En dat is nog maar het begin! Je hebt ook een aannemersborstelpakket, een wegwerp-werkpak met capuchon, een handverfmenger EN een paar wegwerphandschoenen! Op deze manier kunt u geld besparen door een pakket op te pakken en meteen uw muren te schilderen.

Elke methode heeft zijn sterke punten, hoe dan ook, je kunt een fantastische, professionele afwerking bereiken, zolang je de tijd neemt om het juiste gereedschap te vinden. Als je nog steeds moeite hebt om te beslissen, praat dan met het vriendelijke team van Paintspray !