Renovlies behang

Renovlies is een redelijk nieuwe afwerking muren en zelfs plafonds kunnen ermee geplakt worden. Als u naar afgewerkt renovlies behang kijk ziet het eruit uit alsof al uw muren zijn gestuct. Renovlies behang (ook bekend als glasvlies, fiberfilt of stuc-decor) is een glasvezelbehang met een een gladde structuur. Renovlies behang geeft uw wanden een mooie gladde uitstraling en daarnaast is renovlies behang ook brandveilig en stootvast. Het is de ideale basis om diverse soorten muurverf op aan te brengen en renovlies is haarscheur overbruggend en sterker als stucwerk.

renovlies behang

Het voordeel tegenover stucwerk is dat je met renovlies nooit last zal hebben van scheuren in uw muren of plafonds. Sommige klanten kiezen er daarom voor om hun nieuwbouwwoning of bedrijfspand de eerste 15 jaar de muren te behangen met renovlies behang, dit zodat de eventuele werking van het gebouw opgevangen word en u nooit last van scheuren zult hebben.

Waarom renovlies behang?

Zoals eerder gezegd is renovlies een goedkope oplossing om strakke muren te krijgen. Je kan ervoor kiezen om het zelf op te hangen, maar je kan ook een professionele behanger inhuren. Renovlies behang is te krijgen in verschillende diktes. Je kan de dikte van je renovlies bepalen op basis van hoe effen of oneffen je muur is. Hierbij geldt: hoe dikker het renovlies, hoe minder je de oneffen zal zien. Na het aanbrengen van het renovlies behang kun je de muur een kleurtje geven met verf naar keuze.

Renovlies behang prijs

En renovlies werk inclusief afwerking is altijd goedkoper als stuc werk inclusief afwerking. Wij brengen renovlies aan voor bestaande en nieuwbouwwoningen, met renovlies weet u zeker dat uw muren altijd een mooie moderne uitstraling hebben. Als na het plakken van de renovlies alles word gekit en afgewerkt zien de muren of plafonds eruit alsof ze zijn gestuct! Als renovlies goed word aangebracht dan ziet u na het afwerken met latex niks meer van de naden van het behang.

Renovlies behang of stucen

Gladde muren, zonder een stukadoor te laten komen? Het is mogelijk met renovlies. Met renovlies kan je de strakke afwerking van stucwerk nabootsen. Het is een stuk goedkoper dan stucwerk. Wel blijf je altijd de naden van behang zien en goed om rekening mee te houden is dat je er niet overheen kan stucen. Verder is renovlies een goedkope en gemakkelijk oplossing om strakke muren te krijgen in je huis. Je hebt renovlies in verschillende groottes en patronen. Je kan dus kiezen voor een strakke afwerking of voor een motief. Wij bieden op al ons renovlies behang de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent.

  • Brandvertragend
  • Kras- vaster
  • Stoot- vaster
  • Scheur- overbruggend
  • Tot wel 30% goedkoper dan stucwerk en net zo strak!

Renovlies nieuwbouw

Paintspray kan betekenen op het gebied van strakke en gladde wanden, hebben al veel mensen in de gemeente West Betuwe ervaren. Zo zijn er door de jaren aardig wat nieuwbouw wijken gerealiseerd, waaronder de Kalenberg en de Plantage in Meteren en stonden de mensen vaak voor een lastige keuze “wat doen we met onze wanden?”

In een vrijblijvend gesprek kunnen wij samen met u een advies en een plan van aanpak bespreken! Door uitsluitend met A-kwaliteit producten te werken kunnen wij garanderen dat het eindresultaat vergelijkbaar is als strak stukadoorswerk.

Kwaliteit van verf en kleur

Wij gebruiken enkel top kwaliteiten latex om het behang mee te sauzen, zoals Sikkens en Sps, in principe het zelfde. Wij kunnen de verf in alle kleuren laten maken die u wilt.

renovlies prijs

Wilt u meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte? vul dan het onderstaand formulier in.